Over ons

Reparatie

Heeft u kleine schade aan uw caravan? Wij kunnen deze voor u verhelpen! Denk aan kapotte verlichting, koppeling of losbreekreminrichting. Door onze vaste leveranciers zijn wij verzekerd van hoge kwaliteit onderdelen!

Stel daarom reparatie niet uit. De kans dat het electrotechnisch systeem wordt aangestast en de schade groter wordt is aanwezig. Meldt u op tijd bij ons voor een reparatie!

Onze merken

Handelsonderneming Niewold werkt met hoogwaardige en betrouwbare merken. Zo weet u zeker dat u altijd met verzekerd bent van een goede vakantie.

Onderhoud

Indien u een gasleiding of wateraansluiting in uw caravan of camper heeft, is regelmatig onderhoud strikt noodzakelijk. Denk aan kalkaanslag in leidingen, of poreuze gasleidingen. Zeker laatstgenoemde kan een serieus gevaar voor uw gezondheid opleveren.

Wij zijn gespecialiseerd in het kundig vervangen van gasleiding en/of controleren hiervan.

Waxen & polijsten

Wilt u blinkend voor de dag komen met uw caravan, boot of camper? Wij bieden met hoogwaardige merken u een polijst en schoonmaakbeurt aan van uw recreatievoertuig. Ook het polijsten van koplampen en smeren van beweegbare onderdelen komen hierbij aan bod.

Voor
Na

Caravan of camper

Wij zijn gespecialiseerd in caravans en campers en de behandeling daarvan. Campers en caravans bestaan over het algemeen uit zeer lichtgewichte elementen waardoor deze de grootste zorg en precisie nodig hebben.

Aanhangers

Aanhangers worden over het algemeen zwaar of groot beladen. Daarom is het van belang dat deze op en top in orde zijn. Een ongeluk met een ondeugelijke aanhanger zit in een klein hoekje.